De boeren

Wat onderscheidt ons?

Wij ontwerpen originele en tactische drankspellen. Bij ons zal je nooit een spel vinden dat enkel bestaat uit kaartjes met opdrachtjes. Het doel van onze spellen is om te winnen, en daarbij zullen je tactiek, geluk en drinkvermogen je helpen!

Omdat elk spel van ons anders loopt, ligt de herspeelbaarheid veel hoger dan bij de traditionele drankspellen. Het komt niet voor dat je het spel ‘gezien’ hebt na één keer spelen.

We geven bij elk spel 4 eigenschappen: de duur, het aantal spelers, de minimumleeftijd en het drinkvermogen. Op die manier kan je snel het spel vinden waar je naar op zoek bent.

Wie zijn wij?

Wij zijn twee Antwerpse studenten die de typische drankspellen beu gespeeld zijn. Al een paar jaar maken we onze eigen spellen, die we graag met jullie delen! Ons doel is om de kwaliteit van onze eigen ontworpen spellen zo hoog mogelijk te krijgen en zo veel mogelijk mensen te laten genieten van onze spellen.

Wij werken zoveel mogelijk samen met lokale en ecologische partners. Ook onze ontwerpers zoeken we zo dicht mogelijk. Hiervoor doen we beroep op vrienden, studenten of beginners die we graag een opstapje geven naar de werkwereld.

Onze Ontwerpers

Hasse Kwaspen

Hasse is een creatieve, bezige bij. Ze ontwerpt onze huisstijl en heeft de illustraties van Shaff gemaakt. Hasse heeft een simpele, speelse stijl, die Boerespele kenmerkt.

Onze vaste ontwerpster heeft visual design afgerond aan de Luca School of Arts in Gent.

Je kan haar bereiken op haar e-mail: hasse.kwaspen@gmail.com

Zoë Manzano Ramirez

Zoë heeft de illustraties van Pilsville gemaakt. Ze past perfect bij het stoere, vage cowboy-thema. Zoë werkt graag met stempels van linoleum, die ze allemaal zelf met de hand maakt.

Zoë zit momenteel in haar derde jaar Grafische Vormgeving aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

Je kan haar bereiken op haar e-mail: zoemanzano@icloud.com

Billie Marcelis

Billie is de vaste vormgever van de Meltheads. Hij heeft een ruige, creatieve stijl en werkt veel met foto’s. Billie heeft de vormgeving van het spel Unga Bunga gedaan.

Deze geboren boer doet momenteel zijn Master Grafische Vormgeving aan Sint Lucas Antwerpen.

Je kan hem bereiken op zijn e-mail: Billie.marcelis01@gmail.com

Onze fotograaf

Freek Swinnen 

Freek is al een tijdje de vaste fotograaf van boerespele. Met zijn goede ideeën en fantastische composities zorgt hij voor leuke foto’s.

Freek is momenteel bezig met zijn bachelor fotografie op Sint Lucas Antwerpen.

Je kan hem bereiken op zijn e-mail: fswinnen@me.com

Winkelwagen