Samenwerkingen

UNGA BUNGA

Onze eerste samenwerking is met de Meltheads, een vierkoppige Antwerpse rockband. Zij waren op zoek naar een originele manier van marketing en merchandise. Samen kwamen we op het idee om een drankspel te maken waarbij de fans hen beter leren kennen. Het caféspel Unga Bunga is het resultaat van deze geslaagde samenwerking!

WE WANT WATER

WWW partners

Wij maken niet alleen drankspellen! In samenwerking met het IOB (Institute of Development Policy) hebben we ons eerste educatief spel uitgebracht. We Want Water is een spel dat gespeeld wordt in scholen en dorpen in Tanzania. Tijdens het spelen leren kinderen bij over de belangen en gevaren van water. De Tanzaniaanse organisaties Fuatilia Maji en Water Watch Warroir geven en leren het spel aan de jongeren en kinderen van lokale scholen. 

WILDPLASSEN

Wildplassen is een spel in samenwerking met Tout Bien Pils. Tout Bien is een ‘average’ Belgisch bier, dat door iedereen gesmaakt wordt. Bij zo’n bier hoort een niet-zo-’average’ drankspel! Wildplassen is een interactief, tactisch en grappig spel dat perfect past tussen de merch van Tout bien. Je kan het spel bestellen op toutbienpils.com.

Samenwerken ?

Wil jij een spel laten ontwerpen op maat of op een andere manier met ons samenwerken? 

Contacteer ons via Instagram of stuur een mailtje naar: pintjes@boerespele.be

Winkelwagen